17 de gener del 2020

La 5a Nocturna d'en Raimon

L'Esportiu Penedès d’Orientació (EPO) presenten: La 5a edició de la Nocturna d’en Raimon, cursa d’orientació inclosa dins el calendari de la Lliga Nocturna-O de la temporada 2019-20.

Enguany ens desplacem a Olèrdola, municipi proper a Vilafranca del Penedès. Serà el dijous dia 23 de gener.
Ens trobarem a l'aparcament de la Muntanyeta (Olèrdola) a partir de les 19:00 hores. Hi haurà sortides segons els corredors vagin arribant. A les 20:00 hi haurà la sortida en massa de l'entrenament llarg i a les 20:10 la sortida en massa de l'entrenament curt.
Pots inscriure't a la cursa fins el dilluns de la setmana de la cursa, a saber, dilluns dia 20 de gener de 2020 (inclòs), omplint les dades del formulari d'inscripció en línia. L'activitat té un cost aproximat de 3€ que caldrà abonar in situ amb monedes de 2€, 1€ o fracció o bé fent un Bizum al telèfon 647991829.

Informacions de servei:

  • Hi ha dos dos circuits, un de llarg, que consta d'una vintena de fites, i un de curt d'una desena de fites.
  • Ambós circuits són de modalitat score, és a dir, l'ordre per assolir les fites no està determinat.
  • Ambdós circuits són pràcticament 100% de bosc, d'escala 1:10.000.
  • El terreny és molt variat, amb corriols, senders, pistes forestals, bosc, avencs, coves, fonts, cabanes de pedra seca, etc, conforma un ecosistema de gran valor natural i conté elements del patrimoni històric i cultural que convé preservar.
  • Hi haurà un sorteig de productes de la terra i material esportiu durant l'activitat esportiva.
  • Hi haurà avituallament a l'arribada

Cal tenir en compte:

  • La inscripció no inclou cap tipus d'assegurança d'accidents ni de Responsabilitat Civil. Si no disposes de cap assegurança, pots contractar-ne una o bé córrer sota la teva responsabilitat.
  • Es recomana portar xiulet i telèfon mòbil així com vestir roba amb algun element reflectant.

Dubtes i novetats:

Si tens cap dubte, pots fer-nos-el arribar a l'adreça de correu nocturnadenraimon@gmail.com. Publicarem qualsevol novetat relacionada amb la nocturna en aquest web i al web de la cursa d'orientació Lluís Barrera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada