29 de maig del 2013

Diumenge 2 de juny tindrà lloc la 3a Cursa d’Orientació Lluís Barrera

El proper dia 2 de juny de 2013 el Club Esportiu Penedès i els Xicots de Vilafranca tornen a organitzar la 3a Cursa d’Orientació Lluís Barrera, cursa que porta el nom del carismàtic casteller dels Xicots i membre del Club Esportiu Penedès, en la seva especialitat de curses d’orientació nocturnes.

Com cada any es realitzaran dues curses, la primera serà una cursa d’orientació adreçada a majors de 14 anys i que tindrà un recorregut aproximat d’uns 10km pels voltants de Vilafranca. Aquest any aquesta cursa serà puntuable a la lliga de Curses de Muntanya del Gran Penedès.

La segona es planteja com una cursa més lúdica, adreçada a joves i infants amb els seus pares, que vulguin fer una cursa buscant unes fites pel centre de Vilafranca i realitzant una petita prova en trobar-les, compartint la possibilitat de poder fer esport tota la família.

Els preus de les curses són populars, 3€ per al cursa curta i 5€ per la cursa llarga. Les targetes es repartiran als inscrits de la cursa llarga a les 08:30 del dia 2 davant de Cal Noi-Noi, seu dels Xicots de Vilafranca, i l’hora de sortida serà a les 09:30.

Pel que fa a la cursa curta, les targetes es repartiran a partir de les 09:30 i la sortida
serà a les 10:30. A les 12:00 es realitzarà l’entrega de premis als guanyadors de cada cursa i a continuació hi haurà un Festival Infantil a càrrec de la Companyia Parella de 2 i un vermut popular.

Tothom que participi a la cursa tindrà un obsequi i els participants de la cursa llarga una samarreta tècnica commemorativa. Es disposarà de servei de guarda-roba a Cal Noi-Noi i dutxes a l’Escola Estalella i Graells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada